Medlemskap

Om medlemskapet -

Bli medlem!

Det er ikke krav om å ha fjording for å være medlem hos oss, men fjordinger har førsteprioritet på kurs ol, og de som sitter i styret bør helst drive med fjording fremfor andre raser. Det er kun fjordinger som kan konkurrere om å bli klubbmestere, men ut over det er andre raser velkommen til å delta på stevner.

 

Vi ønsker deg/dere hjertelig velkommen som medlemme, og vi gleder oss til alle nye bekjentskaper i fremtiden!

 

Priser for medlemskap:

-Juniormedlem (inntil 18 år) kr 250,-

•Hovedmedlem kr 450,-

•Familiemedlemskap (hele familien): kr 550,-

•Medlemmer som får Hestesport fra annen klubb: kr 350,- 

•Familiemedlemskap, Hestesport fra annen klubb: kr 450,-

 

Vil du melde deg inn, så send en mail med navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer til: styret@telemarkfjordhestlag.com


Om Fjordhestlaget

Telemark Fjordhestlag har eksistert lenge. Laget hadde tidligere "hovedsete" i Drangedal. En god stund lå hele Telemark Fjordhestlag på is, dvs at det var ingen som dro ting i gang, og dermed skjedde det heller lite for medlemmene - og det er ikke bra om man ønsker å ha et lag.

 

I 2001 ble det tatt tak i dette - og takket være Ellen Rund og Hedda Smukkestad ble det blåst skikkelig liv i laget igjen!! Det er vi alle veldig glade for i dag - takk skal dere ha!!

 

Telemark Fjordhestlag har et mål om å samle alle fjordhest-entusiaster i fylket. Vi er et lag for alle aldersgrupper og nivåer. Om du er turrytter, driver med hest i skauen, konkurrerer, eller annet, så ønsker vi deg hjertelig velkommen som medlem. Vi er opptatt av å vise fram den allsidige fjordhesten, og mener det er viktig å holde på alle bruksområder. Derfor har vi aktiviteter og arrangementer av flere slag.

Vi er medlem av Norges Rytterforbund, og våre medlemmer kan løse rytterlisens og delta på stevner for laget vårt.

 

Vi kan tilby:

- Vårt eget medlemsblad ”Telemarks Blakken” 3ganger i året


- NRYFs medlemsblad ”Hestesport” 9 ganger i året


- Trivelige medlemsmøter


- Rideturer


- NM-treninger hvis ønskelig

E-mail: styret@telemarkfjordhestlag.com

Forsidebilde fra: http://www.fjord-horse.co.uk/